eNatura B2B Piactér - webshopoknak

WebShop tulajdonosként

Találd meg
vevőid számára
a megfelelő termékeket!

Az eNatura egy B2B Piactér, amely segít WebShop tulajdonosoknak kedvező áron beszerezni a termékeket és hatékony készletgazdálkodással támogatni növekedésüket
KEZDD EL MOST
széles termékkínálat

Érd el az összes terméket egy helyen!

Beszállítóink széles termékkínálatát eléred nálunk, szeretnénk támogatni téged abban, hogy csak egy helyen kelljen beszerezned minden általalad forgalmazott termékedet. Termékkínálatunk folyamatosan bővül.
alacsony árak

Használd ki alacsony árainkat, és értesülj azonnal bármely beszállítói akcióról!

Hatékony folyamatainknak köszönhetően alacsonyan tartjuk az árakat, és bármely akciós kedvezményt azonnal érvényesítünk feléd.
rugalmas szállítás

Megrendeléseid gyorsan célba érnek!

Vevőidnek közvetlenül is kiszállítjuk azon termékedet, melyet eNatura piactér raktárkészletéből közvetlen integrációval értékesíthetsz (Dropshipping, Fulfillment).

Neked való kiszállítás esetén mihamarabb megkapod a termékeket, ehhez mi az integrált futárszolgáltatásunkat használjuk fel.

Legyél a partnerünk!

Fedezd fel az eNatura B2B piacteret!


és töltsd fel alacsony árakon a raktárkészletedet

WebShop integráció

1

Szükséged van WebShopod integrációjához paicterünkkel?


Amennyiben WebShopot is üzemeltetsz, akkor lehetőség van a nálunk vásárolt általad forgalmazni kívánt termékeket közvetlenül is eladásra kiajánlani WebShop-odban. Ehhez kínáljuk az integrációs megoldásainkat, mellyel egyszerűen és hatékonyan tudod a termékkiajánlást megoldani.

WebShop Fulfillment

2

Használd WebShop Fulfillment szolgáltatásunkat!


Amennyiben WebShopot is üzemeltetsz, segíthetünk a vevőid által megrendelt termékeket egyenesen az ügyfeleidnek kiszállítani, így nincs szükség feléd árumozgatásra.

A termékeket a te WebShopod-ban rendeli meg az ügyfél, mi a logisztikában segítünk neked, ugyanis a termékeket közvetlenül a raktárunkból szállítjuk ki a vevőidnek, de az ügyfeleiddel a kapcsolatot a továbbiakban is te tartod.

Hatékony, gyors és olcsó megoldás.

Kedvező árak

3

Vásárolj kedvező áron terméket!


Piacterünk egyik legfőbb célkitűzése, hogy a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk neked a termékeket. Ennek elérését a digitalizáció és a folyamatok optimalizálása teszi számunkra elérhetővé. Szeretnénk, ha Te is részese lennél ennek az ügyfélélménynek, és használd ki a kedvező árakat saját üzleted és ügyfélköröd bővítésére.

Széles termékkínálat

4

Kövesd a folyamatosan bővülő termékkínálatot!


Termékeinket és beszállítóinkat folyamatosan bővítjük, és célunk a bio- és reformkészítmények teljes palettájának kínálata számodra.

Gyors kiszállítás

5

Kapd meg a megrendelt termékeket mihamarabb!


Megrendelésedet azonnal feldolgozzuk, és a kiszállítását is nagyon hatékonyan, partnereinken keresztül intézzük, így nagyon gyorsan feltöltheted készleteidet. Ha szeretnéd, akkor Te is elviheted a megrendelt termékeket.

Innovatív piactér

6

Légy Te is részese egy XXI. századi új piactér közösségének!


Innovatív piacterünket azért hoztuk létre, hogy egy helyen biztosítsuk számodra a termékek kedvező áron való beszerzésének lehetőségét.

A beszerzési folyamat során a termékekről minden információt biztosítunk számodra, így a saját készleteid feltöltését teljesen átlátható módon tudod tervezni, ezáltal is szeretnék hozzájárulni az üzleted növekedésedhez. A folyamataink teljesen automatizáltak, a termékek azonnal elérhetőek számodra, kiszállítunk vagy szívesen várunk személyesen az átvételkor.

Részletes termékinformáció

7

Minden információt megkapsz a termékekről?


Minden termékről a hasznos leírásokon túl igyekszünk olyan információkkal is ellátni, amivel Te is meg tudod tervezni raktárkészleted feltöltését. Az információk közt kiemelt helyet foglal el a lejárati idő megadása, ami akár egy termék esetén is a rendelkezésre álló készletnél változhat, de Te mindig azt fogod megkapni, amit megrendelsz, nincs meglepetés, csak tudatos vásárlás.

Kimutatások

8

Kövesd nyomon működésed hatékonyságát!


A hatékonyság ellenőrzésére kimutatásokkal támogatunk téged. Legyen szó eladási statisztikáról, árváltozásokról, akár megrendelésekről, elszámolásokról, mindent elérsz, és mindig az aktuális információkkal dolgozhatsz.

Hatékonyabb készletgazdálkodás

9

Építsd fel készletedet hatékonyan!


A készleteidet a megadott részletes információink alapján tervezheted meg. A lejárati időn túl a megrendeléseidből is láthatod a termékfogyást, ill. a közelebbi lejárati idő esetén számíthatsz akár további kedvezményekre, mellyel akár ki tudod egészíteni a megrendelésedet, és az ügyfeleid számára is akciókat kínálhatsz.

Integrált irányítás

10

Használj teljeskörű rendszert az értékesítéseid hatékony működtetésére!


Fontos a teljes értékesítési lánc könnyű és minden részére kiterjedő átláthatósága. Piacterünk a megrendeléstől a raktárkészlet kezelésen át a számlázásig lehetőséget biztosít neked a vevői kiszolgálás teljes spektrumához. A folyamat során számtalan integrált megoldással egyszerűsítjuk az elemi feladatok elvégzését:

- NAV integráció, így minden a piactér által kiállított számla azonnal eljut a vevőiden túl a NAV-hoz is

- GLS integráció, így nem kell külön címkéket előállítanod a meghatárzott szabályok alapján

Milyen előnyei vannak, ha az eNatura B2B piactéren vásárolsz?

Széles termékkínálat

Érd el beszállítóink teljes termékkínálatát egy helyen, válogass megkötések nélkül.

Kedvező árak

Szerezd be alacsony árakon az általad forgalmazott termékedet, értesülj azonnal a még kedvezőbb akciókról.

Gyors, integrált, automatizált folyamatok

Folyamatosan optimalizálunk, bővítjük az integrált rendszereinket, egyszerűsítjük a folyamatainkat, hogy a vásárlás ne feladat, hanem kikapcsolódás legyen.

Pörgesd fel az üzletedet!

Támogatunk, hogy Te a vevőidre koncentrálj! Rendelj egyszerűen, minden terméket elérsz egy helyen, dolgozz alacsony árakkal, gyorsan szállítjuk a megrendelésed.Gyakran ismételt kérdésekIgen, ingyenes. Csatlakozz, válagoss, rendelj, és kínáld a termékeket vevőid számára.
Rugalmasak vagyunk, amelyik számodra a megfelelőbb. Futárszolgálattal tudjuk gyorsan küldeni, de ha felénk jársz, előkészítjük neked, és gyorsan átveheted.
Minden termékre érvényes a kedvező ár. Akció esetén további kedvezményt adunk az árból.
Nincs, bármennyi terméket megrendelhetsz, amennyire szükséged van. Az elérhető termékek számáról és azok lejárati idejéről is megtalálod az információkat a shopban.
Amennyiben saját WebShop-d van, akkor nevedben is kiszállítjuk a megvásárolt termékeket. Saját WebShop-d integrációjában is partnerek vagyunk eNatura piactérrel.
Az eNatura B2B piactér a VendyPass felhő alapú rendszert használja informatikai háttérrendszerként.
A VendyPass egy innovatív platform, mely integráltan kezeli az értékesítési lánc minden szereplőjének belső folyamatait és a partnerek közötti folyamatokat is automatizálja. Webshop tulajdonosok, dropshipperek részére külön applikációval rendelkezik, amelyen belül minden a vásárlási és dropshipping folyamathoz szükséges funkció megtalálható. A vevői és dropshipping applikációk használata eNatura ügyfelek részére ingyenes.

Böngész a széles termékkínálat közt

Rendelj egyszerűen, dolgozz alacsony árakkal, szolgáld ki hatékonyan ügyfeleidet, pörgesd fel az üzletedet!

Viszonteladó leszek