eNatura - Rólunk
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket!

Csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik komplex üzleti rendszerek fejlesztésében, B2B/B2C szolgáltatások kialakításában, szervezetépítésben, élelmiszer gyártásban, nagy- és kiskereskedelemben.

Történetünk több évtizedes múltra tekint vissza mind technológiai, mind az élelmiszer gyártás és forgalmazás területén. Ezen tapasztalatok fogalmazták meg bennünk azt a gondolatot, hogy egy újszerű megközelítéssel lehetőséget biztosítsunk minden cég számára saját partnereikkel való nagyon hatékony és személyre szabható kereskedői kapcsolat kialakítására. Célunk, hogy mindenki képes legyen saját maga felépíteni azt a kereskedői hálót, melyen keresztül nem csak a partnereivel tudja automatizáltan fenntartani a kapcsolatot, de saját partnerein keresztül elérhet újabb cégeket is, amely egy újabb lehetőséget is biztosít a növekedésre.

Hatékonyság

1

Támogatjuk a hatékonyságod!


Piacterünk egyik fontos mozgatórugója a folyamatok optimalizálásával és a digitalizációval elért hatékony működés elérése. Könnyen áttekinthető felületek, mindenre kiterjedő információk és teljesen online megoldás, mely hatékonyan támogatja a partnerekkel való együttműködést.

Átláthatóság

2

Valós idejű információk, árak, készlet, minőségmegőrzési dátum, eladások


Raktárunkban a készleteket minőségmegőrzési dátum szerint kezeljük, így viszonteladóként mindig láthatod, hogy mit rendelsz.
Ezen kívül minden információ a termékekről, árakról, akciókról, megrendelésekről, elszámolásokról elérhető számodra valós időben online bármikor.
Beszállítóként ha változtatsz az árakon az azonnal láthatóvá válik a viszonteladók felé illetve nyomon követheted az eladásokat.

Vevőközpontúság

3

Nálunk Te vagy a középpontban!


Célunk, hogy nálunk megtaláld számításaid, könnyedén elérd, megrendeld a megfelelő termékeket vevőidnek.

Mi az egyszerűséget, az alacsony árakat és a hatékony működést biztosítjuk neked ehhez, hogy az üzletmeneted ezen része egyszerűen kezelhető legyen.

Bizalom

4

Fordulj hozzánk bizalommal!


Minden információt elérsz nálunk, minden kérdésedben igyekszünk támogatni téged, innovatív megoldásainkkal folyamatosan bővítjük a piactér szolgáltatásait, és amennyiben szükséged van valamire, amiben tudunk segíteni, fordulj hozzánk bizalommal.

Biztonság

5

Biztosítjuk a rendszer biztonságos használatát!


A technológia adta lehetőségekkel, folyamatos ellenőrzésekkel védjük és elemezzük a rendszer és adataid biztonságát.

Gyorsaság

6

Hatékonnyá tesszük a működést!


A piactér felépítése, a folyamatok optimalizálása, a meglévő iparági tapasztalatok felhasználása lehetővé tette egy hatékonyan és gyorsan működtethető szolgáltatás kialakítását, amely a mai rohanó világban szinte szükségszerű. Ahogy mondani szokták: csak klikk-klikk és kész. A lehetőséget mi biztosítjuk számodra.

Viszonteladóként böngéssz a széles termékkínálat közt

Rendelj egyszerűen, dolgozz alacsony árakkal, szolgáld ki hatékonyan ügyfeleidet, pörgesd fel az üzletedet!

Vásárolni szeretnék a piactérről

Beszállítóként listázd be termékeid és

Növeld bevételed az eNatura piactér viszonteladói hálózatán keresztül!

Beszállító leszek