eNatura B2B Piactér - viszonteladóknak

Viszonteladóként

Találd meg
vevőid számára
a megfelelő termékeket!

Az eNatura egy B2B Piactér, amely segít a viszonteladóknak kedvező áron beszerezni a termékeket és hatékony készletgazdálkodással támogatni növekedésüket
KEZDD EL MOST
széles termékkínálat

Érd el az összes terméket egy helyen!

Beszállítóink széles termékkínálatát eléred nálunk, szeretnénk támogatni téged abban, hogy csak egy helyen kelljen beszerezned minden általalad forgalmazott termékedet. Termékkínálatunk folyamatosan bővül.
alacsony árak

Használd ki alacsony árainkat, és értesülj azonnal bármely beszállítói akcióról!

Hatékony folyamatainknak köszönhetően alacsonyan tartjuk az árakat, és bármely akciós kedvezményt azonnal érvényesítünk feléd.
rugalmas szállítás

Megrendeléseid gyorsan célba érnek!

Megrendeléseidet mihamarabb leszállítjuk neked, ehhez mi az integrált futárszolgáltatásunkat használjuk fel.

Legyél a partnerünk!

Fedezd fel az eNatura B2B piacteret!


és töltsd fel alacsony árakon a raktárkészletedet

Innovatív piactér

1

Légy Te is részese egy XXI. századi új piactér közösségének!


Innovatív piacterünket azért hoztuk létre, hogy egy helyen biztosítsuk számodra a termékek kedvező áron való beszerzésének lehetőségét.

A beszerzési folyamat során a termékekről minden információt biztosítunk számodra, így a saját készleteid feltöltését teljesen átlátható módon tudod tervezni, ezáltal is szeretnék hozzájárulni az üzleted növekedésedhez. A folyamataink teljesen automatizáltak, a termékek azonnal elérhetőek számodra, kiszállítunk vagy szívesen várunk személyesen az átvételkor.

Kedvező árak

2

Vásárolj kedvező áron terméket!


Piacterünk egyik legfőbb célkitűzése, hogy a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk neked a termékeket. Ennek elérését a digitalizáció és a folyamatok optimalizálása teszi számunkra elérhetővé. Szeretnénk, ha Te is részese lennél ennek az ügyfélélménynek, és használd ki a kedvező árakat saját üzleted és ügyfélköröd bővítésére.

Széles termékkínálat

3

Kövesd a folyamatosan bővülő termékkínálatot!


Termékeinket és beszállítóinkat folyamatosan bővítjük, és célunk a bio- és reformkészítmények minél szélesebb palettájának kínálata számodra.

Ha nem találsz valamilyen terméket kínálatunkban jelezd nekünk és igyekszünk beszerezni számodra kedvező áron.

Tudatos beszerzés, minőségmegőrzési dátum

4

Minden információt megtalálsz a termékekről


Minden termékről a hasznos leírásokon túl igyekszünk olyan információkkal is ellátni, amivel Te is meg tudod tervezni raktárkészleted feltöltését. Az információk közt kiemelt helyet foglal el a minőségmegőrzési dátum (lejárati idő), és Te mindig azokat a lejáratú termékeket fogod megkapni, melyeket megrendelsz vagy még annál is frissebbeket, nincs meglepetés, csak tudatos vásárlás.

Hatékonyabb készletgazdálkodás

5

Kezeld készletedet hatékonyan, csökkentsd a kockázatod!


Minden megrendelt termék esetén láthatod annak lejárati dátumát. A készleteidet a megadott részletes információink alapján tervezheted meg. A lejárati időn túl a megrendeléseidből is láthatod a termékfogyást, ill. a közelebbi lejárati idő esetén számíthatsz akár további kedvezményekre, mellyel akár ki tudod egészíteni a megrendelésedet, és az ügyfeleid számára is akciókat kínálhatsz.

Logisztika

6

A megrendelt termékek gyors kiszállítása


Megrendelésedet azonnal feldolgozzuk, és a kiszállítását is a lehető legkorábban, partnereinken keresztül intézzük, így nagyon gyorsan feltöltheted készleteidet vagy kielégítheted vevőid igényeit. Ha szeretnéd, akkor Te is elviheted a megrendelt termékeket miután összeállítottuk a csomagot.

WebShop Fulfillment

7

Használd WebShop Fulfillment szolgáltatásunkat!


Amennyiben WebShopot is üzemeltetsz, lehetőséged van hozzánk kiszervezni a webshop logisztikát. A vevőid által megrendelt termékeket az eNatura raktárából összeszedjük, csomagoljuk és egyenesen az ügyfeleidnek kiszállítjuk. Hatékony, gyors és olcsó megoldás. Több időd marad a vevőidre és az eladásra összpontosítani.

Ha még nincs WebShopod

8

Szükséged van jó WebShopra is?


Lehetőséged van saját WebShopot índítani a VendyPass Webshop használatával, amely teljesen integrált az eNatura piactérrel, azonnal leköveti a termék bármely tulajdonságában fellépő változást, így nagyon rugalmasan, naprakészen tudod vásárlóidat elérni, és Te is azonnal meg tudod osztani velük minden őket érintő változást.

Integrált irányítás

9

Használj teljeskörű rendszert az értékesítéseid hatékony működtetésére!


Számodra is fontos az értékesítési és beszerzési tevékenységek könnyű, hatékony kezelése és átláthatósága? Piacterünk a megrendeléstől a raktárkészlet kezelésen át a számlázásig lehetőséget biztosít Neked a vevői kiszolgálás teljes spektrumához. A folyamat során számtalan integrált megoldással egyszerűsítjuk az elemi feladatok elvégzését:

- NAV integráció, így minden a piactér által kiállított számla azonnal eljut a vevőiden túl a NAV-hoz is

- GLS integráció, az adatok automatikusan átkerülnek a GLS rendzserébe és máris nyomtathatod a csomagcímkét, nyomonkövetheted a csomag útját.

Kimutatások

10

Kövesd nyomon működésed hatékonyságát!


A hatékonyság ellenőrzésére kimutatásokkal támogatunk téged. Legyen szó eladási statisztikáról, árváltozásokról, akár megrendelésekről, elszámolásokról, mindent elérsz, és mindig az aktuális információkkal dolgozhatsz.

Milyen előnyei vannak, ha az eNatura B2B piactéren vásárolsz?

Széles termékkínálat

Érd el beszállítóink teljes termékkínálatát egy helyen, válogass megkötések nélkül.

Kedvező árak

Szerezd be alacsony árakon az általad forgalmazott termékedet, értesülj azonnal a még kedvezőbb akciókról.

Gyors, integrált, automatizált folyamatok

Folyamatosan optimalizálunk, bővítjük az integrált rendszereinket, egyszerűsítjük a folyamatainkat, hogy a vásárlás ne feladat, hanem kikapcsolódás legyen.

Pörgesd fel az üzletedet!

Támogatunk, hogy Te a vevőidre koncentrálj! Rendelj egyszerűen, minden terméket elérsz egy helyen, dolgozz alacsony árakkal, gyorsan szállítjuk a megrendelésed.Gyakran ismételt kérdésekIgen, ingyenes. Csatlakozz, válagoss, rendelj, és kínáld a termékeket vevőid számára.
Rugalmasak vagyunk, amelyik számodra a megfelelőbb. Futárszolgálattal tudjuk gyorsan küldeni, de ha felénk jársz, előkészítjük neked, és gyorsan átveheted.
Minden termékre érvényes a kedvező ár. Akció esetén további kedvezményt adunk az árból.
Nincs, minimum rendelési mennyiség, de nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezőbb a szállítás. Az elérhető termékek mennyiségéről és azok lejárati idejéről is megtalálod az információkat a shopban.
Igen. Amennyiben saját WebShop-od van, akkor nevedben is kiszállítjuk a megvásárolt termékeket (Fulfillment szolgáltatás). Ha saját WebShop megoldásunkat használod, akkor az eNatura piactérrel közvetlenül össze tudod kapcsolni a termék kínálatot és beállíthatod a saját árazásodat is.
Az eNatura a VendyPass felhő alapú rendszert használja informatikai háttérrendszerként.
A VendyPass egy innovatív platform, mely integráltan kezeli az értékesítési lánc minden szereplőjének belső folyamatait és a partnerek közötti folyamatokat is automatizálja. Viszonteladók részére külön applikációval rendelkezik, amelyen belül minden a vásárlási folyamathoz szükséges funkció megtalálható. A vevői applikáció használata eNatura ügyfelek részére ingyenes.

Böngész a széles termékkínálat közt

Rendelj egyszerűen, dolgozz alacsony árakkal, szolgáld ki hatékonyan ügyfeleidet, pörgesd fel az üzletedet!

Viszonteladó leszek